باتری سمعک

قیمت باتری سمعک

باتری سمعک بخشی حیاتی، اما اغلب فراموش­‌شده از هر سمعکی است. باتری سمعک، انرژی سمعک شما را تامین می‌­کند؛ بنابراین بدون آن، سمعکتان کار نخواهد کرد. در این صفحه قیمت باتری سمعک ریواک، قیمت باتری سمعک زیمنس (سیگنیا)، انواع باتری سمعک، چگونگی استفاده از باتری سمعک و این‌که باتری سمعک از کجا بخریم؟ را توضیح داده‌ایم.

باتری­‌های سمعک در چهار اندازه استاندارد تولید می‌شوند؛ سایز 10، 312، 13 و 675. اندازه باتری سمعک موردنیاز شما به نوع سمعکتان بستگی دارد. بسته‌بندی باتری سمعک به‌صورت حلقه است که معمولا در هر حلقه باتری، 6 عدد باتری هست.

سایز باتری در قیمت تاثیرگذار نیست و هر چهار سایز قیمت یکسانی دارند. برای نمونه، قیمت باتری سمعک شماره 10 با باتری سمعک شماره 13 یکسان است. البته با توجه به برند و کمپانی سازنده قیمت آن ممکن است کمی متفاوت باشد. شایان ذکر است، هرچه تاریخ انقضا طولانی‌تر باشد، طول عمر باتری بیشتر است.

قیمت باتری سمعک ریواک

باتری­‌های سمعک ریوواک (Rayovac) بدون جیوه بوده و از فناوری روی-هوا استفاده می­‌کنند. روی-هوا از اکسیژن موجود در هوای اطراف ما برای فعال کردن مواد درون باتری سمعک و تولید انرژی استفاده می­‌کند. اکسیژن از طریق سوراخ‌­های کوچک در سطح بالایی باتری وارد آن می­‌شود. هنگامی که برچسب را از روی باتری سمعک برمی‌دارید، این سوراخ­‌های خیلی کوچک آشکار می‌­شوند. شایان ذکر است، قیمت باتری‌ها به‌روز است.

  • باتری سمعک ریواک شماره 10 (EXTRA) ساخت کشور امریکا (تاریخ انقضا سال 09.2027)، حلقه 6 عددی 70.000 تومان
  • باتری سمعک ریواک شماره 312 (EXTRA) ساخت کشور امریکا (تاریخ انقضا سال 09.2027)، حلقه 6 عددی 70.000 تومان
  • باتری سمعک ریواک شماره 13 (EXTRA) ساخت کشور امریکا (تاریخ انقضا سال 06.2027)، حلقه 6 عددی 70.000 تومان
  • باتری سمعک ریواک شماره 675 (EXTRA) ساخت کشور انگلستان (تاریخ انقضا سال 07.2026)، حلقه 6 عددی 70.000 تومان

قیمت باتری سمعک زیمنس (سیگنیا)

  • باتری سمعک زیمنس (سیگنیا) شماره 10 ساخت کشور آلمان (تاریخ انقضا سال 2025)، حلقه 6 عددی 50.000 تومان
  • باتری سمعک زیمنس (سیگنیا) شماره 312 ساخت کشور آلمان (تاریخ انقضا سال 2025)، حلقه 6 عددی 50.000 تومان
  • باتری سمعک زیمنس (سیگنیا) شماره 13 ساخت کشور آلمان (تاریخ انقضا سال 2025)، حلقه 6 عددی 50.000 تومان
  • باتری سمعک زیمنس (سیگنیا) شماره 675 ساخت کشور آلمان (تاریخ انقضا سال 2025)، حلقه 6 عددی 50.000 تومان

«بهتر است باتری تهیه‌شده حداقل 2 الی 3 سال تاریخ انقضا داشته باشد و پیش از رسیدن به دست مصرف‌کننده در جای خشک و خنک نگهداری شده باشد. هرچه تاریخ انقضا طولانی‌تر باشد، طول عمر باتری بیشتر است.»

برای تهیه باتری می‌توانید به‌صورت حضوری در ساعات کاری مراجعه کنید. همچنین ارسال از طریق پیک موتوری (تهران) یا پست (سراسر کشور) امکان‌پذیر است.

لطفا برای ثبت سفارش با شماره 88208040-021 تماس بگیرید.

بنر باتری دکمه ای ریواک اندازه های مختلف

انواع باتری سمعک:

باتری‌­های سمعک از فناوری روی-هوا (zinc-air) استفاده می­‌کنند. این باتری­‌ها به روشی متفاوت از باتری­‌های قلیایی و لیتیومی، که ممکن است بیشتر با آن­‌ها آشنا باشید، کار می­‌کنند. باتری­‌های روی-هوا برای فعال شدن و تولید انرژی به اکسیژن هوا نیاز دارند.

باتری­ سمعک با یک برچسب مهروموم می‌شود، برداشتن برچسب اجازه می‌­دهد هوا وارد سوراخ‌­های کوچکی که برچسب­ آن را می‌­پوشاند شود و باتری را فعال می‌کند. حدود یک دقیقه فرصت بدهید تا هوا وارد باتری شود و باتری به همان اندازه که برای رسیدن به قدرت کامل نیاز است، اکسیژن دریافت کند. پس از هواگیری، باتری سمعک را داخل سمعک خود بگذارید تا سمعک شروع به کار کند.

 همان‌طور که گفتیم باتری سمعک در جهار سایز (10، 312، 13، 675) تولید می‌شود. کد رنگ باتری سمعک به شناسایی اندازه آن کمک می­‌کند:

  • باتری­ سمعک سایز 10 دارای برچسب زرد است. گاهی‌اوقات به آن­‌ها باتری PR70 نیز گفته می‌­شود.
  • باتری­ سمعک سایز 312 دارای برچسب قهوه‌­ای است. گاهی‌اوقات به آن‌­ها باتری PR41 نیز گفته می‌­شود.
  • باتری­ سمعک سایز 13 دارای برچسب نارنجی است. گاهی‌اوقات به آن­‌ها باتری PR48 نیز گفته می‌­شود.
  • باتری­ سمعک سایز 675 دارای برچسب آبی است. گاهی‌اوقات به آن­‌ها باتری PR44 نیز گفته می‌­شود.

هواگیری باتری‌های روی-هوا سمعک

اکنون باتری قابل‌شارژ برای سمعک‌ها در دسترس است، اما، رایج‌ترین باتری سمعک، باتری‌های یک بار مصرف روی-هوا (zinc-air) هستند. باتری‌های جیوه‌ای مدت زمان زیادی است که در سمعک‌ها استفاده نمی‌شوند.

با توجه به این‌که باتری‌های روی-هوا با هوا فعال می‌شوند، برچسب نصب‌شده روی باتری توسط کارخانه تولیدکننده باعث می‌شود تا باتری غیرفعال باقی بماند.

با برداشتن برچسب از باتری سمعک، هوا به داخل باتری جریان یافته و آن را فعال می‌­کند. مقدار هوایی که وارد باتری سمعک می­‌شود به‌­طور مستقیم بر عملکرد آن تاثیر می­‌گذارد. به همین دلیل بهتر است قبل از روشن کردن سمعک با باتری جدید، به باتری سمعک خود حداقل به مدت یک دقیقه فرصت هواگیری دهید.

بلافاصله قرار دادن باتری در دستگاه سمعک بدون هواگیری ممکن است باعث شود باتری، تمام‌­شده به‌نظر برسد. اگر این اتفاق افتاد، باتری را از سمعک خود خارج کرده و پس از یک دقیقه مجدد داخل دستگاه بگذارید.

ولتاژ باتری سمعک بدون جدا کردن برچسب معمولا بین 1.0 تا 1.25 ولت است. وقتی برچسب برداشته می‌­شود و به باتری اجازه داده می‌­شود به مدت یک دقیقه اکسیژن جذب کند، ولتاژ تقریبا به 1.4 ولت افزایش می‌­یابد. قدرت باتری می‌­تواند در طول زمان به 1.45 ولت برسد.

 گذاشتن مجدد برچسب روی باتری، باعث متوقف شدن فعالیت باتری نمی‌شود، بنابراین هنگامی که برچسب برداشته شد، باتری سمعک در حالت فعال باقی می‌ماند تا زمانی که تخلیه شود.

باتری سمعک را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. نگهداری باتری‌های روی-هوا در یخچال توصیه نمی‌شود، به علت این‌که ممکن است باعث تقطیر سطح زیر برچسب شود و طول عمر باتری را کاهش دهد.

جدول باتری های سمعک

سایزهای باتری سمعک:

سمعک‌ها در اندازه و مدل‌های متفاوت تولید می‌شوند. سمعک‌های بزرگتر نیاز به باتری بزرگتری دارند. همچنین سمعک‌های مورد نیاز افراد کم شنوا شدید تا عمیق به طور معمول به قدرت بیشتر و باتری بزرگتری نیاز دارند.

چهار سایز باتری سمعک در بازار موجود است. از کوچکترین تا بزرگترین اندازه 675،13،312،10 می باشد.

به علت این‌که به خاطر سپردن سایزهای مختلف باتری سمعک ممکن است مشکل باشد، بسته‌بندی باتری سمعک با رنگ‌بندی کُدگذاری شده است. این کُدگذاری برای تهیه و خرید آسان‌تر انجام شده است.

  • باتری سمعک شماره 10 - برچسب زرد
  • باتری سمعک شماره 312 - برچسب قهوه‌ای
  • باتری سمعک شماره 13 - برچسب نارنجی
  • باتری سمعک شماره 675 - برچسب آبی
باتری سمعک 1

طول عمر باتری سمعک

باتری‌های سمعک بر اساس 16 ساعت استفاده در روز می‌توانند در هر جایی از 5 تا 20 روز دوام داشته باشند. طول عمر باتری سمعک بستگی به عوامل مختلفی دارد، برخی از این عوامل عبارتند از:

اگر طول عمر باتری سمعک شما کوتاه‌تر از حد معمول است، ممکن است سمعک شما مشکل داشته باشد. در این موارد، بهتر است با شنوایی‌شناس خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که همه چیز به درستی عمل می‌کند.

عوامل زیادی طول عمر باتری سمعک روی-هوا را تعیین می­کنند.

  • اندازه باتری

همان­‌طور که قبلا گفته شد، باتری­‌های سمعک در طیف وسیعی از اندازه‌­ها (10، 312، 13 و 675) موجود هستند. اندازه هر باتری، میزان انرژی قابل ذخیره در هر باتری را تعیین می­‌کند. هرچه باتری سمعک بزرگ­تر باشد، معمولا عمر طولانی‌­تری دارد. سایز باتری مورد نیاز با توجه به اندازه باتری سمعک شما تعیین می‌­شود.

  • تازگی باتری

مانند بسیاری از باتری­‌های دیگر، باتری­‌های روی-هوای استفاده‌­نشده با گذشت زمان شارژ خود را از دست می‌­دهند. به­‌طور معمول باتری سمعک درصورت برنداشتن برچسب، کمتر از 10 درصد شارژ خود را در سال از دست می‌­دهد. برای استفاده حداکثری از باتری‌­های خود، بهتر است به جای خرید تعداد زیادی باتری، تعداد کم به‌­طور مکرر خریداری کنید.

می‌­توانید تاریخ انقضا را از پشت بسته بررسی کنید. اگر مقدار زیادی باتری دارید، سعی کنید ابتدا قدیمی‌ترین را استفاده کنید.

  • میزان کم شنوایی شما

بسته به شدت کم شنوایی، سمعک ممکن است به قدرت بیشتری نیاز داشته باشد. این مسئله عامل بزرگی است و اغلب به همین دلیل است که تعیین قطعی عمر باتری دشوار است و بستگی به کاربر دارد.

  • تکنولوژی سمعک شما

هرچه سمعکتان پیشرفته‌­تر باشد، به انرژی بیشتری نیاز دارد. سمعک‌های دیجیتال و هوشمند ممکن است پخش بی‌­سیم صدا، قابلیت اتصال بلوتوث یا حذف نویز داشته باشند. هرترکیبی از این عوامل برای عملکرد به جریان بالاتری نیاز دارد. این ویژگی‌ها باتری شما را سریع‌تر خالی می‌کند، شبیه زمانی که برنامه‌های مختلفی را هم‌زمان روی تلفن همراه اجرا می‌کنید.

  • میزان استفاده شخصی شما

هرچه بیشتر از سمعک خود استفاده کنید، باتری سریع‌­تر تخلیه می‌­شود. توصیه می‌­شود زمانی که از سمعک استفاده نمی­‌کنید (در طول شب)، سمعک را خاموش کنید یا در باتری را باز کنید یا باتری را از سمعک خود خارج کنید.

  • محیط صوتی شما

نویز اطراف شما می‌­تواند بر عمر باتری تاثیر بگذارد. محیط پُر سروصدا مانند رستوران یا محل اجرای موسیقی، باتری سمعک شما را بیشتر خالی می‌­کند. بالا بودن ولوم صدا نیز باعث تخلیه زودتر باتری می­‌شود.

  • محیط اطراف شما

رطوبت، دما و ارتفاع همگی بر طول عمر باتری سمعک شما تاثیر می­‌گذارند. هوای خیلی خشک یا خیلی مرطوب می­‌تواند طول عمر باتری شما را کاهش دهد. شرایط خشک، باتری­‌های شما را خشک می­‌کند و عمر آن­‌ها را کاهش می‌­دهد، درحالی­‌که شرایط مرطوب باعث جذب رطوبت می‌­شود و به باتری آسیب می‌­رساند. برای کاربران سمعکی که در شرایط مرطوب زندگی می­‌کنند، ریوواک باتری رطوبت-بالا (high-humidity) ارائه می­‌دهد. این باتری برای ارائه عملکرد طولانی‌­مدت در شرایط مرطوب طراحی شده است.

به­‌طور مشابه، دما به­‌صورت مستقیم بر عملکرد باتری سمعک تاثیر می­‌گذارد. دمای مطلوب برای عملکرد باتری­‌ها 10-25 درجه سانتی‌­گراد است.

مناطق با ارتفاع زیاد ممکن است در مقایسه با مناطقی که به سطح دریا نزدیک­‌تر هستند، سطح اکسیژن کمتری داشته باشند. این مسئله می­‌تواند باعث شود باتری سمعک برای تامین انرژی کافی برای کارکرد موثر سمعک دچار مشکل شود.

چگونه طول عمر باتری سمعک‌ها طولانی‌تر می‌شود

باتری‌های سمعک روی-هوا به‌رغم اندازه‌­شان، انرژی زیادی را در خود نگه می‌­دارند. بااین­‌حال، راه‌های زیادی وجود دارد که می‌توانید عمر آن‌ها را بیشتر کنید تا بهترین استفاده را از دستگاه شنوایی خود داشته باشید.

مراقبت از باتری­‌های سمعک برای اطمینان از دوام بیشتر آن­‌ها؛ هنگامی که از سمعک استفاده نمی‌کنید، آن را خاموش کنید و در باتری را شب‌ها کاملا باز کنید. این کمک می‌کند که توان باتری بی‌جهت هدر نرود و باعث می‌شود رطوبت ایجاد شده در طول روز بخار شود.

برای عملکرد بهتر باتری، همیشه آن‌ها را در جای خشک و خنک نگهدارید. محیط‌های گرم و مرطوب باعث کوتاه‌تر شدن طول عمر باتری می‌شود. همچنین، باتری سمعک را بدون بسته‌بندی در جیب، کیف پول، کیف دستی و کوله پشتی نگذارید، آن‌ها ممکن است در تماس با اشیا فلزی مانند سکه و کلید قرار بگیرند و باعث اتصال کوتاه باتری سمعک شوند.

گزارش مصرف باتری خود را نگه دارید

همان­‌طور که در قسمت بالا خواندید، هیچ پاسخ واحدی برای مدت زمان ماندگاری باتری­‌های سمعک وجود ندارد. بهترین راه برای فهمیدن میزان استفاده از باتری سمعک، شناسایی عملکرد سمعک و استفاده شخصی شما در یک دوره زمانی معین است.

یک راه خوب برای انجام این کار این است که دفترچه‌ای داشته باشید و زمانی که باتری جدید را وارد سمعک می­‌کنید و زمانی که باتری تمام می‌­شود را ثبت کنید. هنگامی که با میزان استفاده سمعک خود آشنا شدید، می­‌توانید پیش‌­بینی کنید چه زمانی باتری جدید بعدی خود را خریداری کنید. بااین‌­حال، در مواقع اضطراری باید همیشه باتری­‌های یدکی همراه داشته باشید.

نحوه نگهداری باتری­ سمعک

اطمینان حاصل کنید که باتری­‌های سمعک روی-هوای شما در جای خشک و خنک نگهداری می‌­شوند. اگر آن­‌ها را در مکانی که خیلی گرم یا خیلی سرد است نگهداری کنید، ممکن است ماندگاری آن­‌ها کاهش یابد. باتری­‌های خود را در یخچال نگهداری نکنید.

اگر لازم است باتری­‌های خود را از بسته‌­بندی خارج کنید، آن‌­ها را در کیف یا جیب‌تان نگذارید، زیرا باتری­‌ها ممکن است آسیب ببینند. بنابراین استفاده از جعبه باتری سمعک توصیه می‌­شود.

همچنین به یاد داشته باشید که تا یک دقیقه قبل از آن‌که قصد استفاده از باتری­ را داشته باشید، برچسب را از باتری­ جدا نکنید.

هنگام قرار دادن باتری در سمعک، مطمئن شوید که دستانتان تمیز هستند. کثیفی و چربی می‌تواند بر عملکرد باتری شما تاثیر بگذارد.

اطمینان حاصل کنید که هم سمعک و هم باتری‌های آن را دور از دسترس کودکان قرار دهید. باتری‌های سمعک فاقد جیوه هستند و در صورت بلعیده شدن تصادفی، ایمن‌تر هستند. بااین‌حال، آن‌ها حاوی روی هستند و در صورت مصرف آن‌ها باید به پزشک مراجعه کنید.

سمعک خود را تمیز کنید

اگر برای مدت طولانی از سمعک خود استفاده نمی­‌کنید، توصیه می­‌کنیم باتری را از آن خارج کنید. برداشتن باتری و جایگزین کردن برچسب از ورود هوا به باتری جلوگیری می­‌کند و عمر باتری را حفظ می­‌کند. وقتی از سمعک استفاده نمی‌­کنید، باز گذاشتن در باتری، اجازه خشک شدن باتری برای جلوگیری از تشکیل رطوبت و افزایش عمر باتری را می­‌دهد.

اگر خشک‌کن یا رطوبت‌گیر سمعک دارید، باتری‌های خود را در آن قرار ندهید، زیرا ممکن است خشک شوند و عمر باتری کاهش یابد.

وقتی می­‌خواهید دوباره از دستگاه سمعک خود استفاده کنید، مجدد برچسب را بردارید و باتری را به‌­طور معمول تعویض کنید.

باید به‌­طور مرتب سمعک خود را تمیز کنید، هرگونه کثیفی یا آلودگی می‌­تواند به‌شدت بر عملکرد دستگاه و باتری آن تاثیر بگذارد. هنگام دست زدن به سمعک و باتری از تمیز بودن دستان خود اطمینان حاصل کنید.

از تماس سمعک یا باتری­‌های خود با اسپری­‌ها، کرم‌­ها یا روغن‌­ها، ازجمله کرم ضدآفتاب، عطر یا اسپری مو خودداری کنید. این محصولات ممکن است به قطعات سمعک شما آسیب بزنند.

از سمعک خود در محیط‌­های مرطوب مانند حمام استفاده نکنید. دستگاه شما ممکن است به دلیل استفاده در استخرهای شنا، اتاق‌های بخار، سونا و دیگر محیط‌های مرطوب نیز آسیب ببیند.

جازدن باتری سمعک

برندهای باتری سمعک:

اکنون، در ایران باتری سمعک با برندهای ریواک (Rayovac) و دوراسل (Duracell) شناخته‌شده‌تر هستند. بااین‌حال، تولیدکننده‌های بزرگ سمعک مانند اتیکن، برنافن، سونیک، سیگنیا و ویدکس با برند خودشان باتری سمعک عرضه می‌کنند. بدون در نظر گرفتن برند، بیشتر باتری‌های سمعک توسط کمپانی‌هایی تولید می‌شود، که تولیدکننده انواع باتری برای وسایل الکترونیک هستند.

باتری سمعک ریواک

ریواک یکی از بزرگترین تولیدکنندگان باتری در دنیا است. یکی از محصولات این برند معروف، باتری سمعک است. باتری سمعک ریواک در مقایسه با دیگر برندها کیفیت بالاتر و دوام بیشتری دارد. آن‌ها با فرمولی پیشرفته مهندسی و طراحی شده‌اند، به‌طوری‌که در پُر مصرف‌ترین دستگاه‌های شنوایی عملکرد خوبی دارند. این فرمول ماندگار، عملکردی با کیفیت و ثابت را در طول عمر باتری ارائه می‌دهد.

انواع باتری سمعک ریواک

باتری سمعک ریواک در 4 سایز تولید می‌شود:

  • باتری سمعک ریواک 10: باتری سمعک شماره 10 در سمعک‌های نامرئی و ریک یا رایت استفاده می‌شود. عمر این باتری معمولا 5 تا 8 روز است.
  • باتری سمعک ریواک 312: باتری سمعک شماره 312 در سمعک‌های داخل گوشی، پشت گوشی مینی و ریک یا رایت استفاده می‌شود. عمر این باتری معمولا 7 تا 10 روز است.
  • باتری سمعک ریواک 13: باتری سمعک شماره 13 در سمعک‌های داخل گوشی، پشت گوشی و ریک یا رایت استفاده می‌شود. عمر این باتری معمولا 10 تا 15 روز است.
  • باتری سمعک ریواک 675: باتری سمعک شماره 675 در سمعک‌های پشت گوشی استفاده می‌شود. عمر این باتری معمولا 10 تا 15 روز است.
باتری های سمعک
باتری سمعک 2

از کجا باتری سمعک بخرم؟

شما می‌توانید باتری سمعک را از کلینیک‌های شنوایی و سمعک تهیه کنید. معمولا تاریخ انقضاء باتری‌ها 2 الی 4 سال بعد از تولید است. بهتر است باتری تهیه‌شده حداقل 3 سال تاریخ انقضاء داشته باشد و قبل از رسیدن به دست مصرف‌کننده در جای خشک و خنک نگهداری شده باشد. هرچه از تاریخ تولید باتری مدت زمان کمتری گذشته باشد و در شرایط مناسب‌تری نگهداری شده باشد، طول عمر باتری بیشتر می‌باشد.

نمونه باتری سمعک

عمر باتری‌های استاندارد سمعک بسته به تکنولوژی سمعک، نوع باتری و ظرفیت آن، ساعات استفاده از سمعک و میزان پخش صدا از تلفن همراه یا سایر دستگاه‌ها به سمعک، از 5 تا 15 روز است.

باتری‌ها و سمعک‌ها را در جای خشک و خنک نگه دارید. دور نگه داشتن باتری و سمعک از گرما و رطوبت، دو راه برای حفظ و افزایش طول عمر کلی باتری و سمعک است. هنگامی که از سمعک استفاده نمی‌کنید، آن را خاموش کنید و در باتری را شب‌ها کاملا باز کنید. آن کمک می‌کند که توان باتری بی‌جهت هدر نرود و رطوبت ایجاد شده در طول روز از بین برود.

اولین نکته، تاریخ انقضاء باتری است. باتری سمعک هنگام مصرف بهتر است حداقل 2 الی 3 سال تاریخ انقضاء داشته باشد، هرچه تاریخ انقضاء طولانی‌تر باشد، طول عمر باتری بیشتر است. نکته بعدی رطوبت است، رطوبت می‌تواند دریچه هوا روی باتری را مسدود کند و باعث ‌شود تا کارآیی باتری کمتر شود. همچنین رطوبت می‌تواند با مواد شیمیایی باتری مخلوط شود و باعث شود سریع‌تر تخلیه شود.

استفاده از سمعک در زمستان می‌تواند مسئله‌ساز باشد، به‌ویژه اگر از باتری‌های روی-هوا استفاده می‌کنید. هوای خشک و سرد ولتاژ موجود در باتری را کاهش می‌دهد و باعث می‌شود باتری برای تأمین انرژی سمعک شما کار بیشتری انجام دهد. این مسئله باعث می‌شود که آن‌ها زودتر تمام شوند، بنابراین شما مجبورید زودتر باتری‌های خود را تعویض کنید.

باتری‌های روی-هوا توسط اکسیژن موجود در هوا فعال می‌شوند. بدون اکسیژن، باتری ها نمی‌توانند کار کنند. اگر بعد از جد اکردن برچسب روی باتری یک دقیقه صبر نکنید، ممکن است باتری اکسیژن کافی برای فعال شدن و عملکرد مطلوب را نداشته باشد.

7 دیدگاه برای “باتری سمعک

  1. باتری سمعک 3
    اسفندپور گفته:

    سلام وقت بخیر
    شماره تماستون در شبکه موجود نیست.
    من همیشه از شما باتری سمعک میگیرم. الان میخواستم سفارش بدم لطفا شماره تماس بهم بدید. این شماره خطا میزنه

  2. باتری سمعک 3
    حسین گفته:

    سلام وقت بخیر ببخشید باتری کاشت حلزون ۶۷۵ با سمعک معمولی جواب میده ؟

  3. باتری سمعک 3
    محمدرضا گفته:

    سلام آیا باطری شماره ۱۰ زرد رنگ ازنوع شارژی وجود داره یا فقط این نمونه باطری یکبار مصرف هست؟

    • باتری سمعک 4
      سمعک ساعی گفته:

      سلام و وقت‌بخیر
      باتری سمعک شماره 10 (زرد رنگ) نوع شارژی ندارد. باتری‌های سمعک سایز 312 و 13 نوع شارژی (قابل‌شارژ) دارند.

  4. باتری سمعک 3
    امیر حق وردی گفته:

    سلام وقت بخیر باطری شارژی سایز 312 به چه صورت هستن
    یعنی چطور باید شارژ و استفاده بشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شما می‌توانید باتری سمعک را از کلینیک‌های شنوایی و سمعک تهیه کنید. سمعک ساعی در کنار شماست...

7 دیدگاه برای “باتری سمعک

  1. اسفندپور گفته:

    سلام وقت بخیر
    شماره تماستون در شبکه موجود نیست.
    من همیشه از شما باتری سمعک میگیرم. الان میخواستم سفارش بدم لطفا شماره تماس بهم بدید. این شماره خطا میزنه

  2. حسین گفته:

    سلام وقت بخیر ببخشید باتری کاشت حلزون ۶۷۵ با سمعک معمولی جواب میده ؟

  3. محمدرضا گفته:

    سلام آیا باطری شماره ۱۰ زرد رنگ ازنوع شارژی وجود داره یا فقط این نمونه باطری یکبار مصرف هست؟

    • سمعک ساعی گفته:

      سلام و وقت‌بخیر
      باتری سمعک شماره 10 (زرد رنگ) نوع شارژی ندارد. باتری‌های سمعک سایز 312 و 13 نوع شارژی (قابل‌شارژ) دارند.

  4. امیر حق وردی گفته:

    سلام وقت بخیر باطری شارژی سایز 312 به چه صورت هستن
    یعنی چطور باید شارژ و استفاده بشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.