بهترین سمعک

بهترین سمعک 1

بیشتر افرادی که قصد تهیه سمعک دارند، این سوال‌ها را با تلفن، ایمیل و یا در شبکه‌های اجتماعی از ما می‌پرسند، بهترین سمعک کدام است؟ جواب به این سوال آسان نیست. 

برندهای خیلی خوبی از جمله اتیکن (Oticon)، ریساند (Resound)، برنافن (Bernafon)، فوناک (Phonak)، سیگنیا (Signia)(نام قبلی زیمنس)، ویدکس (Widex)، یونیترون (Unitron)، استارکی (Starkey)، بلتون (Beltone)، اینترتون (Interton) و سونیک (Sonic) در ایران موجود هست. اما هیچ‌کدام از این برندها را به تنهایی نمی‌توان گفت که «بهترین سمعک» است.

تکنولوژی سمعک‌ها در پنج سال گذشته به‌طور چشمگیری تغییر کرده و این روند همچنان ادامه دارد. آن‌ها نسبت به گذشته عملکرد خیلی بهتری دارند، به‌طوری‌که کاربران با سمعک‌های جدید در تمام محیط‌ها، شنوایی بهتری دارند.

تکنولوژی به‌کار رفته در برندهای سمعک تاحدی با هم متفاوت است و هر برندی تلاش می‌کند تا هر چند سال یک‌بار تکنولوژی جدیدتری را معرفی کند.

بهتر است این سوال از ما پرسیده شود، بهترین سمعک برای من کدام است؟

جواب دادن به این سوال، تا حدی آسان‌تر است.

ما برای این‌که بتوانیم به این سوال شما جواب صحیحی بدهیم، نیاز به اطلاعات زیادی درباره شکل و اندازه مجرای گوش، نوع و میزان کم شنوایی و نیازهای شنیداری شما داریم و همچنین اطلاعاتی درباره سلیقه، سبک زندگی و بودجه‌ای که شما برای حل مشکل شنوایی‌تان در نظر گرفته‌اید.

بنابراین بدون معاینه گوش شما با تلفن، ایمیل یا شبکه‌های اجتماعی نمی‌توانیم به این سوال جواب دهیم.

ما قصد داریم تا در این‌جا اطلاعات لازم درباره بهترین برند سمعک در ایران (بهترین مارک سمعک)، بهترین سمعک برای من کدام است و قیمت بهترین سمعک را در اختیار شما قرار دهیم، تا شما تصمیم مناسبی در مورد خرید سمعک آینده‌تان بگیرید.

انتخاب بهترین مارک سمعک

بهترین مارک سمعک (بهترین برند سمعک) کدام است؟

این سوال نیز همواره از ما پرسیده می‌شود، جواب به این سوال خیلی مشکل است.

تمامی برندهای بزرگ، سمعک‌های خوبی تولید می‌کنند. هرکدام از آن‌ها تکنولوژی منحصربه‌فردی برای افراد کم شنوا پیشنهاد می‌کنند.

بیشتر شنوایی‌شناسان معتقدند، که کیفیت سمعک‌های تولیدشده توسط 6 برند بزرگ (big six) از استاندارد بالای برخوردار است. بااین‌حال، نمی‌توان گفت کدام یک از این برندها، تولیدکننده بهترین مارک سمعک می‌باشد.

این 6 برند عبارتند از؛ اتیکن (Oticon)، ریساند (Resound)، فوناک (Phonak)، ویدکس (Widex)، سیگنیا (Signia) (نام قبلی زیمنس) و استارکی (Starkey).

سمعک نامرئی
مشاهده کنید!

به چهار دلیل سمعک‌های تولیدشده توسط این 6 کمپانی قابل‌اعتماد است:

  1. سرمایه‌‌گذاری قابل‌توجه این کمپانی‌ها در زمینه تحقیق و توسعه (R&D) برای این‌که محصولاتی با کیفیت صدا و عملکرد بهتر تولید کنند.
  2. برگزاری دوره‌های آموزشی منظم و مداوم برای شنوایی‌شناسانی که محصولات آن‌ها را تجویز می‌کنند و همچنین برای افرادی که ارائه‌دهنده خدمات پس از فروش آن‌ها هستند.
  3. فعالیت‌های بازاریابی آن‌ها برای ترویج فرهنگ استفاده از سمعک و همچنین در نظر گرفتن فلسفه و ماموریتی که هر کدام از این کمپانی‌ها در تولید بهترین سمعک دارند.
  4. تاریخچه طولانی که هرکدام از این کمپانی‌ها در تولید سمعک و دستگاه‌های کمک شنوایی دارند.

۷ روز امتحان کنید

بهترین برندهای سمعک:

1- سمعک اتیکن (Oticon)

 شخصی به‌نام هانس دمنت (Hans Demant) برای کمک به همسرش که مبتلا به کم شنوایی بود، اتیکن را در سال 1904 میلادی در دانمارک تاسیس کرد.

سال‌ها بعد مدیریت سمعک اتیکن به پسر دمنت واگذار شد و هم‌اکنون مالکیت این کمپانی بزرگ متعلق به گروه دمنت (Demant Group) است. اکنون، گروه دمنت در زمینه سلامت شنوایی؛ تولید سمعک، دستگاه‌های کمک شنوایی، انواع کاشت‌های شنوایی، تجهیزات تشخیصی و راه‌حل‌های صوتی هوشمند بزرگترین و معتبرترین است.

اتیکن یکی از کمپانی‌های گروه دمنت، بزرگترین و معروف‌ترین تولیدکننده سمعک در دنیا است و شعار این کمپانی “Life-Changing Technology” است. این کمپانی قدیمی همچنین اولین تولیدکننده سمعک‌های دیجتیال (Digifocus) در دنیا است.

اتیکن با بیش از یک قرن تجربه در زمینه تولید سمعک و دیگر دستگاه‌های شنوایی پیشرو است. موسسه معتبر امریکایی Better Business Bureau به این کمپانی امتیاز +A داده است.

سمعک اتیکن

اکنون، آن‌ها روی شخصی‌سازی تجویز سمعک برای هر فرد تمرکز کرده‌اند که صدا طبیعی‌تر شود و فرد تلاش شنیداری کمتری را تجربه کند. آن‌ها نام این تکنولوژی را BrainHearing نامیده‌اند.

جدیدترین سمعک‌های اتیکن رییل (سال تولید 2023)، اُن (سال تولید 2022) و زیرکن (سال تولید 2022) نام دارد. اتیکن با استفاده از تکنولوژی BrainHearing و ترکیبی از Deep Neural Network و پردازشگر جدید پُلاریس آر (Polaris R) و پُلاریس (Polaris) برای پشتیبانی از عملکرد طبیعی مغز، این دو سمعک‌های جدید را تولید کرده است.

همچنین با این دو سمعک جدید، اتصال مستقیم به گوشی‌های موبایل اندرویدی امکان‌­پذیر شده است، تمام مدل‌های زیرکُن و مور اتیکن با پروتکل جدید پخش صوتی برای سمعک (ASHA) و پروتکل قدیمی سمعک ساخنه‌شده برای آیفون (MFi) سازگار است. یعنی صدا می‌تواند مستقیم از آیفون و گوشی‌های موبایل اندرویدی منتخب در سمعک‌های زیرکُن و مور پخش شود. با اتصال مستقیم بلوتوثی سمعک‌ها مانند هندزفری عمل می‌کنند.

علاوه بر اتیکن، برندهای برنافون (Bernafon)، سونیک (Sonic) و فیلیپس (Philips) متعلق به گروه دمنت است.

2-سمعک ریساند (Resound)

کمپانی ریساند در سال 1943 در کشور دانمارک تاسیس شد. اکنون، مالکیت این کمپانی متعلق به گروه جی‌اِن ریساند (GN ReSound) است.

سمعک ریساند همیشه در صنعت سمعک پیشرو و نوآور است. این برند اولین کمپانی بود، که سیستم پردازشی تراکم دامنه پویایی وسیع (WDRC) را ارائه کرد.

همچنین آن‌ها اولین کمپانی بودند، که سمعک‌های تجویز باز (open-fitting) را عرضه کردند.

در سال 2013، ریساند با استفاده از تکنولوژی وایرلس اولین سمعک هوشمند ساخته‌شده برای آیفون (MFi) به‌نام LiNX² را تولید کرد و باعث تحولی بزرگی در اتصال سمعک به گوشی‌های موبایل شد.

سمعک ریساندجدیدترین سمعک ریساند ONE نام دارد، این سمعک بدون نیاز به رابط (استریمر) به گوشی‌های موبایل دارای سیستم عامل اندروید متصل می‌شود.

علاوه بر ریساند، سمعک بلتون (Beltone)، سمعک اینترتون (Interton) و کمپانی معروف جبرا (Jabra) که در زمینه تولید محصولات صوتی (هدست، هدفون، اسپیکر و میکروفون) شناخته شده است، متعلق به گروه جی‌اِن است.

3-سمعک فوناک (Phonak)

شعار این کمپانی “Life is On” است، بدین معنی که فوناک قصد دارد به افراد کم شنوا کمک کند تا آن‌ها به‌راحتی و با اعتماد به نفس ارتباط برقرار کنند و بدون محدودیت زندگی کنند.

سمعک فوناک در سال 1947 در شهر زوریخ سوئیس تاسیس شد. اکنون، مالکیت این برند متعلق به گروه سونووا (Sonova Holding AG) است.

سمعک فوناک در تولید تجهیزات شنوایی برای کودکان کم شنوا پیشرو است، به‌ویژه سمعک‌های پشت گوشی خیلی‌قوی مانند نایدا (Naida) و تکنولوژی اِف‌اِم (FM) که در کلاس‌های آموزشی استفاده می‌شود.

سمعک فوناکجدیدترین سمعک‌های فوناک ادئو لومیتی (سال تولید 2022) و ادئو لایف (سال تولید 2021) نام دارد. سمعک ادئو لایف پارادایس اولین سمعک ضدآب شارژی دنیاست. سمعک‌های کراس نیز از تولیدات جدید این کمپانی هستند.

علاوه بر فوناک، سمعک یونیترون (Unitron) و سمعک هانساتون (Hansaton) و دستگاه کاشت حلزون Advanced Bionics متعلق به گروه سونووا است.

4- سمعک سیگنیا (نام قبلی زیمنس) (Signia)

پایه و اساس سمعک سیگنیا از کمپانی زیمنس آغاز می‌شود، ورنر ون زیمنس (Werner von Siemens) پس از این‌که تلفنی برای افراد کم شنوا برای درک بهتر مکالمات تلفنی تولید کرد، کمپانی زیمنس را در سال 1878 تاسیس کرد.

در سال 1959، زیمنس اولین سمعک پشت گوشی به نام Siemens Auriculette را تولید و عرضه کرد.

معروف بودن سمعک زیمنس در صنعت سمعک به علت تولید اولین سمعک دیجیتال دارای دو میکروفون (میکروفون‌های دایرکشنال) و اولین سمعک بی‌سیم (وایرلس) است.

در ژانویه سال 2015، سمعک زیمنس به گروه سیوانتوس (Sivantos) فروخته شد. در ژانویه 2016، گروه سیوانتوس که دفتر مرکزی آن در سنگاپور است، برند سیگنیا را جایگزین برند زیمنس در صنعت شنوایی کرد.

اکنون، سمعک سیگنیا در سنگاپور تولید می‌شود و مالکیت آن متعلق به گروه سیوانتوس است.

signai-simens

علاوه بر سیگنیا، سمعک رکستون (Rexton)، سمعک اِی‌اِم (A&M) و سمعک ادیوسرویس (Audio Service) متعلق به گروه سیوانتوس است.

5- سمعک استارکی (Starkey)

کمپانی استارکی را آستین (Austin) در سال 1971 در مینه‌سوتا آمریکا تاسیس کرد.

شعار این کمپانی “Hearing is our concern” است. استارکی اعتقاد راسخی به کارهای خیرخواهانه دارد، هنگامی که سمعک استارکی خریداری می‌شود، به موسسه خیریه شنوایی استارکی (Starkey Hearing Foundation) کمک می‌شود.

موسسه خیریه استارکی بیش از یک میلیون سمعک به افراد کم شنوا در سراسر جهان اهدا کرده است.

سمعک استارکی

سمعک استارکی اولین تولیدکننده سمعک داخل گوشی و سمعک نامرئی دیجیتال در دنیا است.

استارکی همچنین یکی از اولین کمپانی‌هایی بود، که سمعک ساخته‌شده برای آیفون (MFi) به‌نام Halo را به بازار عرضه کرد.

علاوه بر استارکی، برندهای میکروتک (Microtech)، اودیبل (Audibel) و نویر (NuEar) متعلق به کمپانی استارکی است.

6- سمعک ویدکس (Widex)

ویدکس ششمین تولید‌کننده بزرگ سمعک در دنیا است. این کمپانی در سال 1956 در دانمارک تاسیس شد.

اکنون، مالکیت این کمپانی متعلق به خانواده‌های توفهلم و وسترمن است.

سمعک‌های ویدکس به علت کیفیت صدای‌شان در صنعت سمعک شناخته شده‌اند. این کمپانی نوآور همچنین اولین تولیدکننده سمعک دیجیتال داخل گوشی است.

سمعک ویدکسجدیدترین سمعک ویدکس Moment نام دارد. در این سمعک از تکنولوژی یادگیری ماشین (Machine Learning) استفاده شده است.

برخی از مدل‌های سمعک Moment، دارای تکنولوژی ساخته‌شده برای آیفون (MFi) هستند.

سمعک کاسلجی (Coselgi) نیز متعلق به کمپانی ویدکس است.

جدول بهترین سمعک

چرا انتخاب بهترین برند سمعک مشکل است؟

1- کم شنوایی بسیار پیچیده است

عوامل شخصی از قبیل نوع و میزان کم شنوایی و توانایی درک گفتار در نویز، می‌تواند میزان رضایت از سمعک را به میزان زیادی تحت تاثیر قرار دهد.

برای نمونه، پیمان و داریوش مبتلا به کم شنوایی هستند. پیمان کم شنوایی شدید تا عمیق دارد، درحالی‌که کم شنوایی داریوش در حد متوسط است. سمعک هر دو آن‌ها توسط یک کارشناس تجویز شده است.
پیمان و داریوش هر دو اظهار می‌کنند که قالب سمعک آن‌ها خوب است و در هنگام استفاده از سمعک ناراحتی احساس نمی‌کنند.

جدول فرکانس و شدت
داریوش با سمعک جدید بهبود قابل‌توجهی در شنوایی‌اش احساس می‌کند و سمعک برای او کارایی بالایی دارد. او به این سمعک بالاترین امتیاز را (5 ستاره) می‌دهد. پیمان که کم شنوایی شدید تا عمیق دارد، بهبود قابل‌قبولی در شنوایی‌اش احساس می‌کند، اما میزان بهبود شنوایی او با سمعک جدید کمتر از داریوش است و هنوز برخی از صحبت‌ها را در محیط‌های پُر سر و صدا درک نمی‌کند و یا صدای تلویزیون را به‌خوبی داریوش تشخیص نمی‌دهد. او به سمعک جدید امتیاز متوسط (3 ستاره) می‌دهد.

در مثال بالا تجویز و عملکرد سمعک برای پیمان و داریوش یکسان است، اما نتیجه (میزان رضایت‌مندی) متفاوت است. داریوش از سمعک جدید رضایت بیشتری دارد، برای این‌که شنوایی او بهتر (کم شنوایی متوسط) است. به دلیل وجود محدودیت‌ها و آسیب سلول‌های مویی خارجی و داخلی حلزون گوش در کم شنوایی‌های شدید تا عمیق، پیمان نمی‌تواند همان میزان رضایت‌مندی را از سمعک جدید داشته باشد. اگرچه پیش از تجویز سمعک، شنوایی‌شناس به او درباره این محدودیت‌ها مشاوره‌های لازم را داده است. با وجود این، او هنوز احساس می‌کند که مشکل از سمعک است و میزان کم شنوایی خود را در نظر نمی‌گیرد.

همچنین صدای سمعک کمپانی‌های تولیدکننده براساس تکنولوژی داخل سمعک، الگوریتم به‌کار رفته توسط کمپانی و این‌که چگونه شنوایی‌شناس سمعک را برای شما تجویز و تنظیم می‌کند، کمی با هم تفاوت دارد.
دو فردی که میزان کم شنوایی‌شان یکسان است و ادیوگرام مشابه‌ای دارند، ممکن است هر کدام صدای سمعک کمپانی خاصی را ترجیح بدهند. به علت این‌که «کم شنوایی» پیچیده است و مثل «اثر انگشت» در هر فردی با فرد دیگر تفاوت دارد.

قیمت سمعک
مشاهده کنید!

2- عملکرد سمعک‌ها به مهارت بالینی و دانش فردی که سمعک را تجویز می‌کند، خیلی وابسته‌اند

شما ممکن است پیشرفته ترین سمعک را بخرید، اما به دلیل این‌که کارشناس شما در زمینه انتخاب و تجویز سمعک مهارت لازم را نداشته یا این‌که با ویژگی‌ها و برنامه نرم افزاری تنظیم سمعک آشنا نبوده، سمعک کارایی لازم را برای شما نداشته باشد.

به همین دلیل برخی از افراد ممکن است از سمعک‌شان استفاده نکنند و همیشه از آن خاطره خوشی نداشته باشند و به دیگران هم توصیه کنند که سمعک پروتز خوبی نیست و از آن استفاده نکنید.

درصورتی‌که مشکل سمعک نیست، علت این نارضایتی مهارت و خدمات کارشناسی است که سمعک را برای شما تجویز کرده است.

برای روشن شدن موضوع، فرض کنید که در مثال بالا کم شنوایی پیمان و داریوش دقیقا یکسان است و هر دو یک مدل سمعک را تهیه کرده‌اند، اما سمعک‌ها برای هرکدام از آن‌ها توسط کارشناس متفاوتی تجویز شده است.

اگر کارشناس داریوش دانش، مهارت و تجربه بالاتری در تجویز سمعک نداشته باشد، داریوش نتیجه بهتری به‌دست نمی‌آورد و رضایت‌مندی بیشتری را گزارش نمی‌کند. قالب‌گیری و تنظیم در تجویز سمعک خیلی اهمیت دارند.

به همین دلیل ما معتقدیم که مهم‌ترین عامل در تجویز موفق؛ دانش و مهارت فردی است که سمعک را برای شما تجویز می‌کند- حتی مهم‌تر از خود سمعک و تکنولوژی آن– بنابراین برای انتخاب بهترین سمعک، باید به بهترین شنوایی‌شناس مراجعه کنید.

3- سمعک‌ها برای نیازهای شنیداری متفاوتی طراحی شده‌اند

هدف اصلی از استفاده از سمعک این است که شما آسان‌تر و با وضوح بیشتری صداها را بشنوید. بااین‌حال، عوامل دیگری در تعیین شکل، اندازه و رضایت‌مندی از سمعک تاثیرگذار هستند.

برای افرادی که باقیمانده شنوایی‌شان خیلی کم است، ما نیاز به سمعک‌های قوی‌تری داریم تا تقویت بیشتری صورت گیرد.

سمعک‌های قوی‌تر معمولا نیاز به باتری بزرگتری دارند، بنابراین اندازه سمعک برای این‌که باتری سمعک داخل آن قرار گیرد، کمی بزرگتر می‌شود.

شما ممکن است سمعک‌های نامرئی را ترجیح بدهید که اندازه کوچکتری دارند که سمعک مخفی باشد و دیده نشود، اما ممکن است با توجه به نوع و میزان کم شنوایی‌تان نیاز باشد که از سمعک‌های با اندازه بزرگتر استفاده کنید.

انتخاب بهترین سمعکبنابراین با توجه به این‌که هر سمعکی برای نیاز شنیداری خاصی طراحی می‌شود، تجویز یک مدل خاص (برای نمونه سمعک نامرئی) برای همه افراد امکان‌پذیر نیست.

همچنین هنگامی که برندهای سمعک را برای انتخاب با هم مقایسه می‌کنیم، ابتدا باید مطمئن شویم که آیا سمعک‌های انتخاب‌شده برای بر طرف کردن نیاز شنیداری یکسانی طراحی شده‌اند.

4- استفاده از سمعک هنوز رایج نشده

اگرچه استفاده از سمعک مانند عینک هنوز در بین مردم متداول نشده، اما خوشبختانه در ایران و سایر کشورها فرهنگ استفاده از سمعک و میزان استفاده از آن رو به افزایش است.

تولید هدفون‌های بی‌سیم هوشمند از قبیل AirPods توسط شرکت اپل (Apple) و نوآوری در تولید سمعک‌های سازگار (More, ONE, Paradise) با سیستم عامل‌های iOS و اندورید توانسته مرز بین سمعک و هدفون‌های بی‌سیم را به میزان زیادی کوچک کند.

همچنان‌که این دستگاه‌ها (هدفون‌های بی‌سیم و سمعک) به هم نزدیکتر و شناخته‌شده‌تر می‌شوند، همراه با افزایش آگاهی از این‌که حفظ شنوایی‌ چقدر برای سلامت عمومی اهمیت دارد، ما مشاهده می‌کنیم که میزان استفاده از سمعک در جوانان رو به افزایش هست.

هدفون های بیسیم

بهترین سمعک برای من کدام است؟

انتخاب بهترین سمعک برای شما، بستگی به عوامل مختلفی از قبیل شکل و اندازه مجرای گوش، نوع و میزان کم شنوایی و نیازهای شنیداری شما و همچنین سلیقه، سبک زندگی و بودجه شما دارد. حتی ممکن است میزان ترشح جرم گوش و سایر عوامل… در انتخاب بهترین سمعک موثر باشند.

خرید سمعک باید با دقت انجام شود، برای این‌که انتخاب‌های بسیاری وجود دارد و خیلی عوامل را باید در این انتخاب در نظر گرفت.

برای این‌که مشخص شود دقیقا شما به چه سمعکی نیاز دارید و چه نوع و مدلی برای شما مناسب است، بهتر است سوال‌های زیر را مطالعه فرمایید و پاسخ آن‌ها را با شنوایی ‌شناس خود در میان بگذارید.

  • شما روزانه چه نوع فعالیت‌هایی انجام می‌دهید؟

هنگام خرید سمعک، سبک زندگی یکی از مهم‌ترین عوامل است؛ آیا شما بیشتر اوقات تلویزیون تماشا می‌کنید؟ آیا به پیاده‌روی و شنا کردن علاقمند هستید؟ آیا با تلفن زیاد صحبت می‌کنید؟ آیا اغلب به رستوران می‌روید؟

فکر کنید درباره فعالیت‌هایی که بیشتر اوقات انجام می‌دهید، برای این‌که به شما و شنوایی‌شناس‌تان کمک می‌کند که مشخص شود چه چیزی را باید بشنوید و کجاها نیاز است آن‌ها را بشنوید.

  • محیط کار شما چطور است؟

شغل شما نیز یکی دیگر از عوامل تعیین‌کننده در انتخاب سمعک است.

برای نمونه، موسیقی‌دان‌ها نیاز دارند که نُت‌ها و هارمونی‌های بالا را بشنوند، درصورتی‌که افرادی که در محیط های پُر سر و صدا کار می‌کنند، ممکن است نیاز به سمعکی داشته باشند، که نویزهای اطراف را کاهش دهد.

  • مهارت دست شما در چه حدی است؟

سمعک‌های نامرئی، داخل گوشی و سمعک‌های که در آن‌ها از باتری سمعک سایز 10 (کوچکترین سایز باتری سمعک) استفاده می‌شود، فقط برای افرادی که مهارت دست خوبی دارند، توصیه می‌شود.

اگر شما مهارت دست مناسبی ندارید و کارهای ظریف نمی‌توانید انجام دهید، سمعک‌های پشت گوشی برای شما انتخاب بهتری هستند. به‌طور کلی، بهترین سمعک برای سالمندان، سمعک‌های پشت گوشی هستند.

  • آیا برای شما استفاده از سمعک‌های جدید راحت است؟ آیا ضرورتی دارد که شما جدیدترین تکنولوژی را استفاده کنید؟

سمعک‌های جدید ویژگی و امکانات زیادی دارند، اما همه آن‌ها ممکن است برای شما کارایی نداشته باشند و حتی ممکن است استفاده از آن‌ها برای شما مشکل باشد.

در نظر بگیرید که شما چه چیزی را باید بشنوید و بدین منظور به چه لوازم جانبی برای سمعک‌تان نیاز دارید. آیا به ریموت کنترل، رابط موبایل (استریمر)، رابط تلویزیون و… نیاز دارید.

  • آیا سابقه استفاده از سمعک دارید؟

اگر شما قبلا از سمعک استفاده کرده‌اید، تجربه‌ای که با سمعک قبلی داشته‌اید را در نظر بگیرید.

چه ویژگی‌هایی از سمعک قبلی را دوست داشتید و چه ویژگی‌هایی را دوست نداشتید؟ شما دوست دارید چه ویژگی تغییر کند؟

با شنوایی‌شناس می‌توانید درباره این سوال‌ها صحبت کنید، تا با توجه به سبک زندگی و سایر موارد که توسط شنوایی‌شناس ارزیابی می‌شود، بهترین سمعک برای شما انتخاب و تجویز شود.

راهنمای انتخاب سمعک
مشاهده کنید!

قیمت بهترین سمعک 

بیشتر افراد هنگام انتخاب سمعک، روی قیمت سمعک تمرکز می‌کنند. به علت این‌که انتخاب بر اساس قیمت به نظر می‌رسد راحت‌تر است.

آن‌ها فکر می‌کنند هرچه قیمت سمعک بالاتر باشد، در نتیجه آن سمعک بهتر است. اما این‌طور نیست، قیمت سمعک به‌ندرت در انتخاب سمعک معیار مهمی است.

هزینه سمعک مانند بیشتر وسایل پزشکی نوعی سرمایه‌گذاری در بهبود کیفیت زندگی است. قیمت سمعک با توجه به تکنولوژی و طراحی آن تعیین می‌شود.

مانند سایر وسایل الکترونیک از قبیل کامپیوتر، تلویزیون‌ یا موبایل، تکنولوژی سمعک‌ها را نیز می‌توان به خوب-بهتر-بهترین تقسیم‌بندی کرد.

بهترین‌ها و پیشرفته‌ترین‌ها وسایل همیشه قیمت بالاتری دارند. اما باید این موضوع را در نظر گرفت که برخلاف سایر وسایل الکترونیک، سمعک یک کالای پزشکی است و باید متناسب با نوع و میزان کم شنوایی و نیازهای شنیداری تجویز شود. بنابراین بهترین سمعک و قیمت آن ممکن است برای هر فردی با فرد دیگری تفاوت داشته باشد.

همچنین برخی از شنوایی‌شناس‌ها و افرادی که از سمعک استفاده می‌کنند، تصور می‌کنند که بهترین سمعک، سمعکی است که کانال‌های (Channels) بیشتری دارد. به علت این‌که هر چه قیمت سمعک یشتر می‌شود، تعداد کانال‌های آن هم بیشتر می‌شود.

کانال در سمعک محدوده‌ فرکانسی مشخصی است. کانال‌های سمعک به ما این امکان را می‌دهند که محدوده وسیع شنوایی را به نواحی فرکانسی باریک‌تری تقسیم کنیم، تا بتوانیم متناسب با میزان کم شنوایی در هر فرکانس صدا را تقویت کنیم.

تعداد کانال‌ در کم شنوایی‌های شیب‌دار و به‌ویژه کم شنوایی‌های نزولی با شیب تند اهمیت بیشتری دارد.

تحقیقات نشان داده‌اند که هر چه تعداد کانال‌های سمعک بیشتر باشد، آن سمعک عملکرد بهتری دارد، البته هنگامی که تعداد کانال های سمعک از 10 بیشتر می‌شود، متناسب با افزایش تعداد کانال‌ها کارایی سمعک خیلی بهتر نمی‌شود. به همین دلیل، مشخص نیست که برای این‌که سمعک بهترین عملکرد را داشته باشد، حداکثر چند کانال لازم است.

برخی از کمپانی‌ها، تعداد کانال‌ها را برای پیشرفته‌ترین سمعک‌های خود 10، برخی 15 و برخی هم 17 یا 20 در نظر می‌گیرند.

بنابراین تصور نکنید که سمعک تجویز شده برای شما حتما باید 15 یا 20 کانال داشته باشد.

بهترین عملکرد زمانی اتفاق می‌افتد که همه تکنولوژی‌های به‌کار رفته در سمعک با هم هماهنگ کار کنند.

باند و کانال

بیشتر کمپانی های تولید کننده سمعک، از 3 یا 4 سطح تکنولوژی (Basic, Mid-Range, Premium) در سمعک‌های خود استفاده می‌کنند.

آن‌ها تعداد کانال‌ها را در هر سطح از تکنولوژی افزایش می‌دهند. مهم نیست که سمعک 10 یا 12 یا حتی 15 کانال داشته باشد، به علت این‌که تحقیقات نشان داده‌اند هنگامی که تعداد کانال‌ها از 1 کانال به 2، به 4 یا به 6 کانال افزایش یابد، عملکرد سمعک به میزان قابل‌توجهی بهتر می‌شود، اما از 8 کانال به بالاتر عملکرد سمعک خیلی تغییر نمی‌کند.

انتخاب بهترین سمعک با توجه به قیمت

در زمینه طراحی و اندازه نیز سمعک‌ها را می‌توان به اندازه‌های کوچک-کوچکتر-کوچکترین تقسیم‌بندی کرد.

کوچکترین سمعک‌ها (سمعک نامرئی IIC) در برخی موارد (نه همیشه) قیمت بالاتری دارند.

اما این‌جا علاوه بر نوع و میزان کم شنوایی و نیازهای شنیداری شما، عوامل دیگری از قبیل اندازه و شکل مجرای گوش، میزان ترشح جرم گوش و مهارت دست شما در انتخاب بهترین سمعک از نظر طراحی و اندازه موثر است.

بنابراین کوچکترین سمعک‌ها که قیمت بالاتری دارند، ممکن است برای شما بهترین انتخاب نباشند و سمعکی با اندازه کمی بزرگتر و قیمت پایین‌تر برای شما بهترین انتخاب باشد.

با توجه به توضیحات داده شده درباره بهترین سمعک، بهترین برند سمعک، بهترین سمعک برای من کدام است و قیمت بهترین سمعک، کارشناسان ما در سمعک ساعی معتقدند که در تجویز سمعک گرانترین‌ها همیشه بهترین‌ها نیستند.

سمعک‌های تولید شده توسط 6 برند بزرگ صنعت سمعک کیفیت خوبی دارند و هر سمعک شاهکاری از طراحی و تکنولوژی است. بااین‌حال، هر برندی نقاط ضعف و قوتی دارد.

برای نمونه، سمعک‌های یک کمپانی ممکن است کیفیت صدای خیلی خوبی داشته باشند، اما از نظر مقاومت نسبت به نفوذ گردوغبار و آب درجه حفاظت (IP) پایینی داشته باشند و خیلی زیاد خراب شوند.

یا این‌که یک برند ممکن است سمعک‌های پشت گوشی خیلی ظریف و زیبایی تولید کند، اما این سمعک‌ها ممکن است نسبت به عرق پشت گوش مقاومت خوبی نداشته باشند و آمپلی‌فایر (قسمت اصلی سمعک) سمعک خیلی زود آسیب ببیند.

همچنین برخی از برندها، سمعک‌های پشت گوشی قوی‌تری و برخی سمعک های نامرئی (CIC) قوی‌تری نسبت به دیگر برندها تولید می‌کنند.

یک کمپانی ممکن است سمعک‌های خیلی خوبی برای نوزادان و کودکان تولید کند و برای این گروه سنی بهترین انتخاب باشد، اما سمعک‌های که برای بزرگسالان تولید می‌کند بهترین انتخاب نباشد و سمعک‌های برندهای دیگر برای بزرگسالان انتخاب بهتری باشد.

از نظر ارتباط وایرلس بین دو سمعک و همچنین اتصال بی‌سیم (وایرلس) به موبایل (MFi و ASHA)، تلویزیون و تلفن ثابت، تکنولوژی به‌کار رفته در برخی برندها نسبت به سایر برندها ممکن است کیفیت بهتری داشته باشد.

طول عمر باتری سمعک نیز معیار مهمی است، در برخی از برندهای سمعک، طول عمر باتری طولانی‌تر و در برخی کوتاه‌تر است.

خدمات پس از فروش و گارانتی اکثر برندهای سمعک خوب و قابل‌قبول است.

در برخی از برندها تمام قطعات شامل گارانتی می شود، اما در برخی، قسمت‌هایی از قبیل هوک و در باتری سمعک ممکن است شامل گارانتی نشود.

در مورد تعمیر سمعک نیز برخی از برندها خدمات بهتری دارند، برای نمونه در یکی از برندها که کیفیت صدای خوبی هم دارد، تا زمانی که سمعک تعمیر نشده عملکرد خوبی دارد، اما بعد از تعمیر و تعویض قطعه معیوب مشاهده می‌شود که عملکرد سمعک مثل قبل نیست و کاربر اظهار می‌کند که بعد از تعمیر کیفیت صدا تغییر کرده است.

مهم‌ترین عاملی که در هنگام انتخاب و تجویز سمعک از این برندها باید در نظر گرفته شود، این است که کم شنوایی پیچیده است و مثل اثر انگشت در هر فردی متفاوت است، در نتیجه هر فردی با توجه به نوع و میزان کم شنوایی، سبک زندگی و بودجه در نظر گرفته، راه‌حل مخصوص و منحصر‌به‌فرد را دارد.

کم شنوایی منحصر بفرد است

کم شنوایی مانند اثر انگشت منحصربه‌فرد است

در بیشتر برندها وقتی سطح تکنولوژی به‌کار رفته در سمعک یکسان باشد، قیمت سمعک در برندهای مختلف نیز تقریبا در یک حد است.

وقتی شنوایی‌شناس شما برند خاصی را توصیه کرد، از او سوال کنید چرا این برند را به شما پیشنهاد می‌کند. هر کارشناسی باید قادر باشد تا در مورد سمعکی که به شما توصیه می‌کند، توضیحات لازم را ارائه دهد.

«بااین‌حال، بدون در نظر گرفتن برند خاصی، بهتر شنیدن همیشه از همکاری شما و یک کلینیک خوب حاصل می‌شود

در سمعک ساعی سعی ما بر این است که با توجه به نوع و میزان کم شنوایی، اندازه و شکل مجرای گوش و نیازهای شنوایی که شما دارید و همچنین سلیقه، شیوه زندگی و بودجه‌ای که شما برای حل مشکل شنوایی‌تان در نظر گرفته‌اید و فارغ از هر گونه تعصب روی برند و مدل خاصی بهترین سمعک را برای شما انتخاب و تجویز کنیم.

شما می‌توانید از ارزیابی شنوایی و مشاوره ما استفاده کنید. در این جلسه کارشناسان ما درباره بهترین سمعک برای شما کدام است؟ توضیحات لازم را ارائه می‌دهند.

در صورت تمایل این فرصت به شما داده می‌شود که بهترین سمعک از نظر کارشناسان ما را 7 روز امتحان کنید، و سپس در صورت رضایت، نسبت به خرید آن اقدام کنید.

4.1/5 - (29 امتیاز)

49 دیدگاه برای “بهترین سمعک

  1. امین گفته:

    سلام، من از نوجوانی دارم سمعک استفاده می کنم. اول سمعک آلمانی استفاده می کردم، اما چند سالی هست که دارم از سمعک های دانمارکی استفاده می کنم. به نظر من سمعک های دانمارکی، سمعک های خوبی هستند.

  2. الهام گفته:

    سلام من چندسالي است كه از سمعك برند ويدكس استفاده ميكنم. اولين سمعكم ويدكس داخل گوشي بود و بعد از آن پشت گوشي تهيه كردم و فكر ميكنم بخاطر تكنولوژي و ظرافت بكار رفته اين سمعك ديد كمتري نسبت به داخل گوشي دارد.
    براي سالهاي اينده هم قصد دارم رو سمعك resound تحقيق كنم به نظرم سمعک ايده آلی بايد باشد.

  3. امید گفته:

    سلام، من تجربه استفاده از سمعک زیمنس و ویدکس مدل رسیور داخل گوشی را دارم. هر دو سمعک خوب هستند، ولی معایبی هم دارند. سمعک ویدکس به دلیل وجود تقویت کننده صدا،کیفیت گفتاری بالایی دارد و در محیط های شلوغ بهتر متوجه گفتارها می شوم ولی یه کم صدا از حالت طبیعی خارج می شود و آهنگ گوش کردن باهاش راحت نیست که فکر کنم به خاطر تقویت کننده صدا هست.سمعک زیمنس صداش طبیعیه ولی متاسفانه گفتارها در محیط شلوغ گم میشه که عیب بزرگی هست.البته مدل سمعکام ماله ۲۰۱۳ هست، شنیدم در سمعکای جدید نسبت سیگنال(گفتار) به نویز(شلوغی محیط) بیشتر شده و عملکرد سمعک ها در محیط های شلوغ بهتر شده.

  4. یاسمن گفته:

    سلام، به نظر من سمعک پشت گوشی از سمعک داخل گوشی بهتره. به دلیل تجویز اشتباهی که برام شده بود، سالها از سمعک های داخل گوشی که داشتم راضی نبودم چون گوشهام و کیپ می کرد و صدا هم واضح نبود. اما الان مدتی هست که سمعک پشت گوشی با سیم ظریف استفاده می کنم که هم صدا واضح هست و هم گوشم و کیپ نمی کنه. به تازگی هم رابط بلوتوثی گرفتم و به راحتی موزیک گوش می کنم.

  5. پويان گفته:

    به نظر من سمعك اتيكن دانمارك بهترين سمعك است، من قبلا سمعك ويدكس داشتم اما الان از سمعك جديدم كه اتيكن هست راضي ترم.

  6. رضا گفته:

    من هم سمعک اولم ویدکس بود راضی بودم، دومین سمعکم هم ویدکس گرفتم، ولی متاسفانه مدام خراب میشه و هر ۵-۶ ماه رسیور یا میکروفن میسوزه یا کم صدا میشه
    در کل راضی نیستم و دنبال سمعک بهتر هستم فکر کنم سمعک‌ آمریکایی بهتره.

  7. احد گفته:

    سلام
    من موندم کدوم سمعک رو بخرم، متاسفانه صدای سمعک های جدید مصنوعی میباشد هیچی مثل کیفیت قدیم نداره.

  8. مهدی گلزاری گفته:

    مطالب مفید، وزین و کارشناسانه بود
    من اولین بار است که متوجه تنوع عوامل موثر در انتخاب درست سمعک میشوم
    و البته مشورت های ضعیف قبلی و البته سهل انگاری خودم در این امر .
    سمعک مورد استفاده من اینترتون است که نمره قابل قبولی از نظر من ندارد
    در محیط پر سر و صدا و شنیدن صدای رادیو و موبایل مشکل دارم

    • سمعک ساعی گفته:

      ممنون… به‌طورکلی سیستم شنوایی و سمعک‌ها در محیط‌های پُر سر و صدا در مقایسه با محیط‌های آرام و ساکت عملکرد ضعیف‌تری دارند، با این حال برای محیط‌های پُر سر و صدا و موبایل راه‌حل‌های خوبی وجود دارد.

  9. کاظم گفته:

    توضیحات کاملی دادین.خیلی عالی بود.متاسفانه سمعک همه جوانب زندگی مو تحت تاثیر قرار داده.چون دوست ندارم دیده بشه.شنواییم در حد متوسط تا شدیده.حیف تو مشهد تنوع سمعک نداریم و همه سمعک‌ها بزرگ و قابل دیدن.جدیدا سمعک هانساتون گرفتم که اصلا خوب نیست شاید خوب تنظیم نشده.

  10. فرهود گفته:

    سلام
    بنده برای استفاده پدرم که جدیدأ احساس میکنم یکم سنگین شده شنواییشون (۷۵ساله) نیاز به سمعک دارن دنبال یک نوع هستم که اولا جلب توجه نکنه چون خیلی حساس به این نکته ان دومأ استفاده ازش آسون باشه ایشون بازنشسته هستن ممنون میشم راهنماییم کنین

    • سمعک ساعی گفته:

      سلام و وقت بخیر
      ابتدا باید گوش ایشان معاینه و شنوایی‌سنجی شود، سپس بر اساس نوع و میزان کم شنوایی ایشان می‌توان در مورد مدل سمعک و سایر موارد که در تجویز سمعک دخیل هستند، نظر داد. توصیه می‌کنم مقاله راهنمای انتخاب سمعک و مقاله راهنمای خرید سمعک را مطالعه کنید.

    • دمستانی گفته:

      سلام دوست عزیز آیتم دیده نشدن سمعک را توصیه نمیکنم بهتون که دنبالش باشید ماهم همین اشتباه رو کردیم وخیلی های دیگر که درپیامهای بالا هستند.استفاده از سمعکهای پشت گوش خیلی بهترهستند ودر معرض ترشحات نیستندوگوش رو کیپ نمیکنند.ضمن اینکه کوچکی آنها باعث میشه که گم بشن وخیلی مشکلات دیگه.متاسفانه این مشکلات رو به مشتری نمیگن .گفتم مشتری که بدونید به چشم مشتری به شما نگاه میشه نه بیمار.البته ضمن تشکراز توضیحات خیلی خوب این سایت که درهیچ سایت دیگه ای نیست ونسبتا خیلی از حقایق برای راهنمایی مشتری توش هست.

  11. حوری گفته:

    ممنون ازشما که توضیحاتتون خیلی عالیه .درموردتنوع وعملکرد وهمه چی راهنمایی ومطلب داده اید.
    برای همسرم ۶۹ سالشونه وده ساله یمعک داخل گوشی ویدکس استفاده میکنند.جدیدا افت شنوایی شون بیشترشده وپشت گوشی گفتندبهتره وچون مراکزتجویرسمعک نظرشون درمدل سمعک یکسان نیستند وماهنوز به نتیجه نرسیدیم

    • سمعک ساعی گفته:

      سلام و وقت‌بخیر
      از هر مرکزی سوال کنید، چرا این مدل یا برند رو پیشنهاد می‌کند. با دلیل باید به این سوال شما پاسخ دهند. مدل، تکنولوژی و برند سمعک بخشی از روند تجویز است، نحوه درست قالب‌گیری و تنظیم سمعک هم در نظر بگیرید.

      • پروانه گفته:

        سلام من افغانستان زندگی میکنم .پسرم یه گوش اش ۷۵ فصید و یک گوش دیگه ۸۵ فصید نمیشنود .و از ۷ سالگی سمعک استفاده میکنه .میخواهد سمعک داخل گوشی بخره شما چی نوع و یا مدل برایش تجویز میکند که بخرم .

        • سمعک ساعی گفته:

          سلام و وقت‌بخیر
          ما برای این‌که بتوانیم به این سوال شما جواب بدهیم، نیاز به اطلاعات زیادی درباره شکل و اندازه مجرای گوش و همچنین نوع و میزان کم شنوایی فرزند شما داریم. توصیه می‌کنم صفحه مربوط به سمعک نامرئی را مطالعه کنید.

  12. محمد گفته:

    با سلام بودجه من نزدیک ۶ تومانه و بیشتر صحبت ها و گفتار نمیشنوم
    دیده نشدن سمعک خیلی برام‌مهمه
    آهنگ گوش کردن خیلی خیلی به ندرت گوش میکنم بیشتر صحبت ها گفتار ها چه از پشت سر و روبه رو میخام خوب بفهمم چی پیشنهاد میکنید شما دیده نشدنم برام مهمه و بودجه تا نزدیک ۶ تومان دارم

  13. ارسلان عزیزپور گفته:

    سلام پسر من 16سال دارد یک‌گوشش بالای ۸۵دیسبل است کدام سعمک براش خوب است ان کوش دیگری اصلا شنوایی ندارد ۱۴سال هم سعمک استفاده کرده است عزیزپور از تبریز

    • سمعک ساعی گفته:

      سلام و وقت‌بخیر
      با این اطلاعات نمی‌تونیم در مورد بهترین سمعک برای فرزند شما نظر بدیم. بهترین سمعک برای فرزند شما براساس نوع و میزان کم شنوایی ایشان تعیین می‌شود. باید برگه ادیوگرام (نتیجه تست شنوایی‌سنجی) ارسال شود.

  14. Zahra گفته:

    با درود پدرم ۹۲ سال سن دارن و نزدیک به ۱ سال هست که شنوایی شون نزدیک به صفره و باید دهان رو به گوش شون بچسبانیم و با صدای بلند صحبت کنیم تا بشنوند،، بخاطر شرایط کرونا و شرایط سنی ایشون، نمیشه به پزشک مراجعه کنیم ، آیا بدون معاینه میشه براشون سمک تهیه کرد؟ اگر پاسخ بله هست لطفا بفرمائید چه نوع سمعکی براشون مناسبه؟

  15. رحیم گفته:

    باسلام من ۷۲ سال دارم یکی دوسال است که است من بیشتر در موقع خواب وقتی که سرم را رو بالش میگذارم وحتی در بیداری صدای ضربان قلبم را در گوشم میشنوم .ایا مشگل من از گوشم است یا مشکل دیگر دارم .ضمنا من صدا هارا خوب میشنوم ولی مفهوم گفتار را از دور متوجه نمیشوم .ایا مشگل من با سمعک رفع میشه. متشکرم اگر راهنمایی کنید

  16. جعفری گفته:

    سلام بنده تاکنون 6تاسمعک دارم ولی متاسفانه هیچکدوما به کارم نیامد از زیمنس تا اتیکون یا سوت می‌زنند یا پارازیت دارند ویا صدای بم دارند خلاصه زندگیم هم متاسفانه درمحاورات خانوادگی واجتماعی بهم ریخته دوتا گوشم راست 65 درصد وچپ 85 درصد شنوایی ندارد میتونید راهنمایی بفرمایید چه سمعکی برام توبرند سمعک شما مناسب هست بازنشسته و51 سال سن دارم ممنون

    • سمعک ساعی گفته:

      سلام و وقت‌بخیر
      ابتدا باید تست شنوایی‌سنجی و تست‌های دیگری انجام شود، سپس سمعک مناسب انتخاب شود. مسئله مهم‌تر از برند، مهارت و دانش شنوایی‌شناسی است که سمعک را برای شما تجویز می‌کند. قالب‌گیری و تنظیم صحیح از برند اهمیت بیشتری دارد.

  17. مهدی گفته:

    درود بنده از هردوگوشم رنج میبرم هردو شنوایی در حد 45هستش سن بنده 40ساله و خیلی داخل ادارات شنیدن صدا واسم سخته چون داخل اداره جات بصورت آهسته صحبت میکنن خواستم بپرسم بنظر شما چه نمونه سمعکی روتهیه کنم مناسب تر هستش بادوستان وآشنایان راحت ارتباط برقرارمیکنم وبیشتر باکسانی که تن صدای ظریف تری دارند سخت ارتباط برقرارمیکنم وشنیدن صداشون برام مشکله

  18. سکینه گفته:

    سلام ووقت بخیر برای گوش که ترشح زیاد داره
    کدام سمعک راپیشنهادمی دهید که کارآیی وعمرزیادی داشته باشه

  19. دمستانی گفته:

    سلام.امکان تجویز سمعک از راه دور هست؟فرستادن برگه آزمایش شنوایی سنجی.. ویا امکان فرستادن مشخصات مجرای گوش به چه صورتی هست؟سیلیکون توبازارهست که ما خودمون قالب بگیریم؟ضمنا نیازبه آخرین تکنولوژی های بکاربرده شده داریم مثل سمعک پشت گوش شارژی وبلوتوث دار10کاناله.

    • سمعک ساعی گفته:

      سلام و وقت‌بخیر
      خیر. سمعک دستگاهی خام است و برای این‌که کارایی داشته باشد باید با توجه به نوع و میزان کم شنوایی شما و دیگر عوامل شخصی برای شما تجویز شود. قالب‌گیری از گوش کاملا تخصصی است و باید شنوایی‌شناس آن را انجام دهد.

  20. L.s گفته:

    سلام و عرض ادب دارم.سوالی داشتم که ایا سمعک لیریک فوناک به ایران اومده؟

    • سمعک ساعی گفته:

      سلام و وقت‌بخیر
      خیر. لیریک، سمعک نامرئی پیش‌ساخته است. تجویز سمعک‌های نامرئی پیش‌ساخته محدودیت‌های زیادی دارد و برای خیلی از افراد مناسب نیست.

  21. اسماعیل گفته:

    با سلام من بخاطر مشکل شنواییم از سمعک زیمنس و یونیترون استفاده کردم و راضی هم بودم و هر دوی اینها داخل گوشی بودن ولی الان برای گرفتن سمعک جدید سمعک ادیو سرویس رو معرفی کردن و من هیچ اطلاعاتی درباره این سمعک ندارم و پشت گوشی هم هست لطفا راهنمایی کنید

    • سمعک ساعی گفته:

      سلام و وقت‌بخیر
      همانطور که در مقاله توضیح دادیم، برای تجویز سمعک مناسب برای شما، نیاز به اطلاعاتی در مورد کم شنوایی شما داریم. سمعک ادیوسرویس مدل‌های مختلفی دارد. ما نوع و میزان کم شنوایی و مدل سمعکی رو که به شما پیشنهاد دادند را نمی‌دانیم.

  22. بهرام گفته:

    سلام
    من از خارج از کشور با شما تماس میگیرد با توجه به مدت حضور کوتاهم در ایران بفرمایید قبل از سفر چه تست ها و آزمایش هایی را میتوانم از طریق پزشکان در اینجا انجام دهم و با ارسال آنلاین برای شما مدت زمان معاینه و تهیه سمعک را کاهش دهم؟
    دوم اینکه حداقل برای معاینه و دریافت سمعک چه مدت زمانی نیاز است؟

  23. محسن گفته:

    سلام خداقوت
    به نظر شما بهترین دکتر برای تشخیص نوع سمعک
    چه شخصی هست؟

    • سمعک ساعی گفته:

      سلام و وقت‌بخیر
      لطفا افرادی که از سمعک استفاده می‌کنند و از سمعک خود راضی هستند، به سوال محسن پاسخ بدهند.

  24. یاسین گفته:

    با سلام
    من حدود هفت سالم بود که بخاطر گلودرد چرکی شنوایی گوش سمت چپم را بطور کل از دست دادم و شنوایی گوشت سمت راست من حدود 80 درصد هست. از زمان دانشجویی تا الان دوتا سمعک داخل گوشی استفاده کردم (الان 48 سالم هست) سمعک اول که آنالوگ از شرکت استارکی آمریکا که واقعا از لحاظ قدرت صدا حرف نداشت که حدود 15 سال اون رو استفاده کردم. بعد از آن چند سالی بدون سمعک بودم که سال 1390 دوباره سمعک هانساتون (بازهم داخل گوشی) گرفتم. راضی هستم ازش اما همانطوری که دوستان گفتن تو محیطهای شلوغ خیلی بکارنمیاد. الان میخوام یک سمعک یدک بگیرم بواسطه تحریم که هستیم متاسفانه به هر مرکز شنوایی که مراجعه میکنیم هرکسی هرچی داره ارائه میکنه. یعنی به شنوایی شما اصلا توجه نمیکنن. الان به بنده سمعک A&M رو پیشنهاد دادند. متاسفانه هیچی در مورد این برند نمیدونم تنها اینکه زیرشاخه ای از شرکت سیوانتوس هست. مطمئن هستم که به خود سیگنیا نمیرسه ولی خواستم نظر شما یا بقیه دوستان رو بدونم. متشکرم

  25. زهرا گفته:

    سلام من پونزده ساله از سمعک استفاده میکنم و میخام سمعکمو عوض کنم اما دو بار برند زیمنس سفارش دادم اما با صداش راحت نبودم و دقیق نمیدونم سمعک های درون گوشی که استفاده میکنم مارکش چیه، من با این سمعک ها خیلی راحتم فقط چون قدیمی ان میخام عوض کنم ممنون میشم کمکم کنین

  26. ف. ز. ف گفته:

    سلام
    خواهشاً بفرمایید سمعک ادیو سرویس p6_56 چه قیمتی است و متعلق به چه سالی است. سپاس

  27. یوسف گفته:

    سلام و عرض ادب توضیحات کامل و وافی بود من تا حالا ۴ تا سمعک داخل گوشی استفاده کردم هم استارکی و هم ویدکس. الان هم پشت گوشی اتیکن دارم ویدکس سمعک خوبی بود ولی اتیکن که الان دارم بهتر و صدا واضحتره البته اتیکن مدلش، قدرتش و هوشمند بودنش رو باید در نظر گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Buttonتماس